skip to Main Content

Wijde Begijnestraat op de schop!

Wijde Begijnestraat Op De Schop!

De bestrating van de Wijde Begijnestraat wordt vervangen. Een maand lang kan dit hinder opleveren. Parkeren en afval inzamelen gaat in deze periode ook anders.

UTRECHT – De werkzaamheden aan de Wijde Begijnestraat beginnen! De bestrating van de Wijde Begijnestraat wordt vervangen. Na de Wijde Begijnestraat volgen de Smalle Begijnestraat en de Begijnesteeg. De werkzaamheden starten aan de kant van de Voorstraat en vanaf daar werken ze naar de Van Asch van Wijckskade toe. De aannemer werkt van zeven uur in de ochtend tot en met zeven uur in de avond, van maandag tot en met vrijdag. De straat is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor voetgangers is er wel altijd een pad waar ze overheen kunnen lopen. In de periode van de werkzaamheden is parkeren niet mogelijk. Mensen met een vergunning kunnen parkeren in rayon Binnenstad. Ook voor het afval is een alternatieve plek. Dit kan worden aangeboden op de normale inzamelingsdagen bij het bord ‘Afval hier aanbieden’.

Lapjesmarkt

Voor mensen die vrezen voor de Lapjesmarkt in de Breedstraat en Begijnhof is er goed nieuws, want die gaat gewoon door. Eerder waren er al werkzaamheden aan de Voorstaat en Wittevrouwenstraat, deze hadden plaats vóór de kerstperiode. De reden dat er zo lang is gewacht met de start van deze werkzaamheden is omdat de opdrachtnemer tijdens de kerstperiode niet werkte. Naar verwachting zijn de werkzaamheden 5 februari klaar.

Back To Top
×Close search
Zoeken