skip to Main Content

,,Toptalent kiest voor Amsterdam”

Het voltallige personeel van onlinebank Knab verhuist naar de Riekerpolder. Toptalent is volgens de bank gemakkelijker binnen te halen in Amsterdam dan in Hoofddorp.

NIEUW-WEST – Onlinebank Knab verhuist met twee kantoren van Hoofddorp en Amsterdam-Noord naar een nieuw kantoor in de Riekerpolder. De onlinebank heeft geen traditionele filialen, maar natuurlijk wel een plek waar hun personeel moet kunnen werken. De bank zat sinds de oprichting in Hoofddorp. In 2016 kwam daar een kantoor in Noord bij. ,,Eind 2016 werkten 150 mensen bij Knab, dat aantal is in twee jaar tijd ruim verdubbeld”, zegt HR & Facility Directeur Guus Ekelenkamp in zijn persbericht. Knab groeit nog steeds en wil met alle medewerkers in één gebouw zitten.

Liever Amsterdam
Knab koos voor ‘The Adam Smith Building’ in de Riekerpolder langs de A10 vanwege de grote werkruimtes en moderne inrichting. Daarbij speelt de  ‘war on talent’ een rol bij de locatiekeuze. Bij Knab werken veel (inter)nationale talenten. ,,En die zitten nou eenmaal liever in Amsterdam dan in Hoofddorp, ook al ligt het op een steenworp afstand van elkaar”, aldus Ekelenkamp.

 

 

 

 

Back To Top
Zoeken