skip to Main Content

Museum van de Geest komt met podcast!

Museum Van De Geest Maakt Podcast Met Flow Magazine

Het blijft niet stil bij Museum van de Geest. Samen met Flow Magazine komen zij met een nieuwe podcast! Wat wordt hierin besproken?

HAARLEM – Lockdown of niet, Museum van de Geest blijft prikkelen. Zij hebben in samenwerking met Flow Magazine een nieuwe podcast ontwikkeld, getiteld ‘Tijd voor de Geest’. In de serie wordt gesproken met diverse creatieven, van kunstenaars tot schrijvers. Journalist Karine Hoenderdos presenteert de podcast. Spinvis verzorgde de openingstune. Hoenderdos praat met mensen over hoe zij op ideeën komen, maar ook hoe zij rust vinden. De podcast is te beluisteren via Itunes en Spotify. In de eerste aflevering wordt er gesproken met Irene Smit, creative director van Flow Magazine.

Samenwerking met Flow

Sinds 2019 is het toenmalige Dolhuys de creatieve samenwerking aangegaan met Flow Magazine. Toenmalig adjunct-directeur Jessica Belles zei destijds over de samenwerking: ,,Flow Magazine heeft een papieren omgeving gecreëerd waar je geest even tot rust kan komen in een prachtige omgeving. Dit past erg mooi bij de opzet van ons vernieuwde museum”. Ze refereerde toen naar de verbouwing die het museum onderging. Onlangs is het museum onder een nieuwe naam opengegaan, maar lang zijn de deuren niet open geweest. Vanwege de lockdown ging het museum weer snel dicht.

(Foto: City nieuws / Jardo Louw & Pixabay / Spoiu23)
Back To Top
Zoeken