skip to Main Content

Juliëtte is de beste kapper 

Juliëtte den Ouden leidt in Nieuw-West jonge mensen op tot visagist en kapper. Dat ze heel goed in haar vak is blijkt wel toen ze onlangs in de prijzen viel: ze kreeg twee prestigieuze kapperawards. 

Internationaal haar- en make-up artiest en oprichter van opleiding JDO Academy Juliëtte Den Ouden is de trotse winnaar van maar liefst twee Coiffure Awards. De uitreiking geldt in de kapperswereld als de ‘Oscar’ en is dus de meest prestigieuze wedstrijd in het vakgebied. Den Ouden won de persprijs én de prijs voor visagie en haar bij fotoreportages. 

Passie
De kapper en visagist werkt al vijftien internationaal bij film- en fotoproducties voor tijdschriften en voor allerlei beroemdheden. Vijf jaar geleden zette ze aan het August Allebéplein een eigen opleiding op. Daarnaast ontwikkelt ze trends voor verschillende magazines, shows en grote merken. Ze reist de hele wereld over voor haar passie.  

Diversiteit
In haar inzending wilde ze aandacht geven aan authentieke schoonheid. Daarbij vindt ze diversiteit belangrijk. ,,Wegens sociale media en Photoshop krijgen mensen een verkeerd beeld van wat perfect of mooi is. Met de serie wil ik laten zien dat wanneer je net iets anders bent, dit juist de kracht is van schoonheid.” In de fotoshoot zijn dan ookvolgens de geldende norm, imperfecte modellen te zien. De serie is gemaakt in Zuid-Afrika.  

Back To Top
Zoeken