skip to Main Content

Iedereen kan springen bij Bounz! 

Iedereen Kan Springen Bij Bounz! 

Ook kinderen met een beperking kunnen springen op trampolinepark BounzEr zijn programma’s voor diverse doelgroepen. 

De meesten kennen trampolinepark Bounz van de kinderfeestjes en het ‘vrij springen’, maar op het trampolinepark aan de Willinklaan wordt springen als een serieuze sport gezien. En kinderen met een beperking krijgen hier de kans om zich ook lekker uit te leven. Kinderen met een lichamelijke beperking, taal- oontwikkelingsachterstand of overgewicht kunnen meedoen met het programma Bounz Unlimiteddat in het trampolinepark gehouden wordt. Dit kan dankzij een stimuleringsbudget van Grenzeloos Actief. Grenzeloos Actief is een regeling voor reguliere sportclubs om programma’s op te zetten voor mensen met een beperking.  

Spierkracht
Aan Bounz Unlimited kunnen kinderen tussen de zeven en veertien jaar meedoen die extra aandacht nodig hebben en niet bij het reguliere sportaanbod passen. Naast lekker springen en spelen, werken ze ook aan spierkracht en conditie onder begeleiding van een professionele trainer. Trampolinepark Bounz werkt ook samen met het Jeugdfonds Sport van de gemeente. Dit is een regeling voor kinderen die vanwege budgettaire redenen niet bij een sportclub kunnen. Het jeugdfonds maakt het voor hen wel mogelijk deel te nemen aan het sportleven.  

Speciaal programma
Daarnaast biedt het park mogelijkheden voor blinden en slechtzienden, in samenwerking met de Visio-scholen. Daarbij is er een speciaal programma voor kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Interesse? Scholen kunnen kinderen individueel voor de sport opgeven. Kijk voor meer informatie op bounzamsterdam.nl of bel 020-6114481. 

Back To Top
×Close search
Zoeken