skip to Main Content

Chef-kok geeft in coronatijd online kookles

Chef-kok Geeft In Coronatijd Online Kookles

Koos de Wolf, chef-kok van restaurant de Houtloods, komt met een online platform voor het volgen van kookles. Hij wil beginnende én ervaren koks helpen om zich te verbeteren.

TILBURG – Je moet wat in coronatijd, zal chef-kok Koos de Wolf hebben gedacht. Vorig jaar lanceerde hij zijn bedrijf Softy’s en nu komt de chef van restaurant de Houtloods met een heus onlineplatform. Hier geeft hij kookworkshops in vegetarisch koken. De Wolf doet dit met een specifiek doel: ,,Ik deel toffe recepten, in de hoop dat mensen vaker vegetarisch eten en zo wat duurzamer met deze wereld omgaan.”  De kookworkshops worden opgenomen in de keuken van de Houtloods. Het platform is overigens niet alleen voor beginners. Ook ervaren koks kunnen er hun voordeel mee doen. Het gaat bij de workshops vooral om het verbeteren. ‘Je kunt bij ons terecht als je een betere kok wilt worden. Voor inspiratie of gewoon omdat het leuk is om samen met onze chef-kok Koos de Wolf te koken’, klinkt het uitnodigend. De Wolf weet dat in de keuken soms onder hoogspanning wordt gewerkt, daarom draagt hij ook oplossingen aan voor fouten die zijn gemaakt tijdens het koken.

Beginnende en ervaren koks
De kookworkshops bestaan uit vier waaruit de (aspirant)kok kan kiezen. De eerste is gratis en geeft gedurende één maand toegang tot de workshops. Voor €78 kun je een jaar lang workshops volgen. Meer informatie via vegetarischkoken.com. De kookworkshops zijn ook voor Koos de Wolf een onverwachte wending: ,,2020 zat vol met verrassingen. Dat ik presentator van een kookprogramma zou worden, was voor mij de grootste verrassing.”

(Foto: Nol Havens / Vegetarischkoken.com)
Back To Top
×Close search
Zoeken