skip to Main Content

Zwaai het jaar uit in stijl

De Oudejaarsdisco in de Buiksloterkerk is inmiddels een traditie geworden. Maar natuurlijk heeft Noord nog veel meer andere opties om 2018 uit te luiden.

NOORD – Op 30 december verandert de Buiksloterkerk in een discotheek en laat dj Liselotte Djoefrie iedereen losgaan op ouderwets goede discomuziek. Inmiddels is de Oudjaarsdisco van de Buiksloterkerk een begrip geworden in Noord. Mis dit feest dus niet en ga dansend het jaar uit. De kerk aan het Buiksloterkerkpad 10 is vanaf 20.30 uur open en sluit om 1.00 uur zijn deuren. Vrienden van de kerk betalen €10, anderen €12,50. Kaarten zijn te koop aan de deur en via yourticketprovider.nl. Ben je geen discotype? Koers dan aan op Pllek of De Ceuvel! Bij Pllek kun je eerst dineren voordat de hipste dj’s de volumeknop wagenwijd openzetten. Wil je enkel feesten, dan ben je vanaf 22.00 uur welkom, mits je een tientje betaalt. Bij De Ceuvel betaal je €15 voor alleen het feest en €50 inclusief een diner met speltrisotto als hoofdgerecht. Verder belooft de organisatie ‘vuurwerk en vrolijke mensen’ en ‘moves en grooves’. Ook is er een Grote Oliebollen Loterij.

Decadent feest

Wie in de oliebol hapt met de Gouden Sjabloon, wordt bedolven onder consumptiemunten. Voor het meest decadente feest in Noord is Madam in de A’dam Toren dé plek: €240 per persoon voor een viergangendiner met wijn, champagne bij het aftellen, entertainment in de skybar en onbeperkte toegang tot de internationale bar.

BOL

Bye bye 2018: Het meest decadente feest in Noord is bij Madam in de A’dam Toren

 

 

 

Back To Top
Zoeken