skip to Main Content

Voor kleine paardenliefhebbers

Televisiepersoonlijkheid Britt Dekker en meervoudig olympisch kampioen Anky van Grunsven doen een speciaal kinderprogramma op Jumping Amsterdam.

ZUID – Jumping Amsterdam in de RAI organiseert op de zondagochtend de 27ste een speciaal event voor kinderen: de Novotel Jumpertjes Kinderochtend. Anky van Grunsven en Britt Dekker geven in de piste een speciale clinic met als titel: ‘De weg naar de top begint bij de basis’. Daarnaast mogen kinderen zelf het springparcours in de piste verkennen. Kinderen kunnen buiten de piste knuffelen met en rijden op leuke pony’s. Britt Dekker doet ook nog een Meet & Greet, dat doet ze samen met Esra de Ruiter van PaardenpraatTV. Er is ook gelegenheid tot schmincken en het laten zetten van een glittertattoo. Overigens viert Jumping Amsterdam ook nog het zestigjarig jubileum met een speciale Diamond Edition. Volgens de organisatie is dit de uitgelezen kans om alle glitters uit de kast te trekken. Met name de kinderen wordt gevraagd mee te doen aan de grote verkleedpartij. De opdracht is dat het kind en de pony er zo feestelijk mogelijk uitzien. Uiteraard is het thema Diamond, dus veel glitter doet het altijd goed.

Eet- en drinkstandjes

Bezoekers van de Jumping komen uiteraard voor de springwedstrijden. Daarnaast is er dit jaar volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten op vierduizend vierkante meter extra evenementenhal met talloze eet- en drinkstandjes.

Back To Top
Zoeken