skip to Main Content

Sporten op de Knowledge Mile

In Oost struikel je zowat over de mogelijkheden om te sporten, maar het sportevenement op 8 februari is een evenement als geen ander. Zet de Knowledge Trail maar in je agenda!

OOST – Op 8 februari kun je meedoen aan een ‘urban run’ van 5,1 kilometer. Deze Knowledge Trail loopt dwars door de Mondriaantoren, langs de collegezalen van de Leeuwenburg, door de verborgen autotunnel onder het Amstelstation en door de lobby van hotel Meininger. Daarna staat er een winterhap voor je klaar en kun je ook nog naar de afterparty bij Blooker. Het evenement is een initiatief van Stichting Knowledge Mile Bedrijveninvesteringszone, de gezamenlijke organisatie van bedrijven vanaf het Amstelplein, Wibaut- en Weesperstraat tot aan het stadhuis van Amsterdam. De organisatie wil dat iedereen aan dit event kan meedoen. Zo zijn wandelaars welkom en is er een aangepaste route voor mindervaliden.

Speeltuin

Met de Knowledge Trail wil de stichting geld inzamelen voor een goed doel. In samenwerking met de gemeente en de Nederlandse Stichting voor Het Gehandicapte Kind wil de organisatie namelijk een speeltuin aan de Knowledge Mile (Van der Kunststraat) opknappen en toegankelijk maken voor alle kinderen. Voor meer info over de tijden en kosten van de trail: knowledgetrail.amsterdam.

Back To Top
Zoeken