skip to Main Content

Grootste sportspeeltuin van de stad

Fitnessketen TrainMore heeft Sports World in Oost ingelijfd en verbouwt het tot ‘de grootste urban fitness playground in Amsterdam’

OOST – Sinds de recente overname van Sports World aan de Oranje-Vrijstaatkade gaat de health club door het leven als TrainMore Amsterdam Oost Black Label. Het is de tweede Amsterdamse Black Label-club van fitnessketen TrainMore. De club in Oost moet de grootste gym van de stad worden of, conform de woorden van de eigenaren Han Doorenbosch en Marjolijn Meijer: ‘De grootste urban fitness playground in Amsterdam.’ Op 2.700 vierkante meter gaan ze inspelen op ‘alle fitnesswensen’. Er komt een zeer ruim opgezette fitness area en free weight zone. Doorenbosch: ,,Waar je in een gemiddelde gym één bench press hebt staan, komen er hier vier.” Daarnaast komen er vijf in-house-boutique-studio’s, waar gespecialiseerde trainers verschillende vormen van high intensity-intervaltraining geven – een belangrijke fitnesstrend. Vanzelfsprekend komt er ook een studio voor yogalessen en meditatie.

Marktleider

De club is nu al open, maar de verbouwing start waarschijnlijk in mei. De overname van Sports World is onderdeel van TrainMore’s ambitie om marktleider te worden in het centrum van de grootste steden van Nederland. Door de overname heeft de keten nu in totaal elf filialen in plaatsen als Den Haag, Haarlem en Groningen. Elke work-out bij een club van de keten is goed voor een euro korting op de abonnementskosten.

Back To Top
Zoeken