skip to Main Content

Ren je rot op A’DAM Toren  

Ben jij degene die het snelst de trappen van alle 21 verdiepingen van de A’DAM Toren oprent? Schrijf je in voor de Vertical Run en ontdek het op 26 mei! 

NOORD  A’DAM Toren en I Am Fit Amsterdam organiseren op 26 mei weer een Vertical Run op de iconische toren op het Overhoeksplein. Na een gezamenlijk warming-up barst de strijd tussen de renners los en is het de vraag wie het snelst de trappen van alle 21 verdiepingen beklimt. Na de run wacht sportievelingen niet alleen een schitterend uitzicht over de stad, maar ook een gratis en welverdiend ontbijt in het comfortabele Sir Adam Hotel in de toren. De hardloopwedstrijd is van 8.30 tot 10.00 uur. De warming-up is al eerder, van 8.00 tot 8.30 uur. 

Zumba-event
I Am Fit Amsterdam is een samenwerkingsverband van drie fitnessclubs: Fresh (Oost)Shape (West) en Medico Vision (Zuid). Door hun krachten te bundelen willen ze de kwaliteit van de clubs waarborgen en hun leden een nog gevarieerder lesaanbod aanbieden. Daarnaast organiseert I Am Fit geregeld activiteiten, zoals het Zumba-event van 12.00 tot 15.00 uur op 2 juni. Ofwel: ruim anderhalf uur swingen onder begeleiding op het dakterras van het Sir Adam Hotel in Noord. Tickets voor beide events zijn à €15 voor niet-leden. Zie: iamfit.amsterdam

Back To Top
Zoeken