skip to Main Content

Non-stop fitness aan Amstelveenseweg

Fitnessketen TrainMore heeft een filiaal geopend in de voormalige Schinkelkerk aan de Amstelveenseweg. Hier kunnen sportfanaten 24/7 trainen.

ZUID – Eigenaren Han Doorenbosch en Marjolijn Meijer willen met TrainMore meer  mensen motiveren tot een actieve levensstijl en daar sluit volgens hen het nieuwe concept bij aan. ,,We maken het voor leden zo makkelijk mogelijk een workout in te plannen in hun snelle en drukke leven”, aldus Doorenbosch. Verder zijn er wekelijks vijftig trainingen in kleine groepjes, die een hoge intensiteit hebben, zoals Zenergy Yoga, Boksen, Skill Athletics workout en HIIT. Deze sportlessen duren een halfuurtje. Daarnaast biedt Trainmore ook personal training aan.

Veilig trainen
De nieuwe sportzaal is dus ook midden in de nacht open. Er zijn echter niet altijd medewerkers aanwezig. Om de sportzaal 24/7 open te kunnen houden, wordt gebruik gemaakt van slimme technologie. Camera’s registreren ongebruikelijke en ongewenste activiteiten en geven daarvan automatisch melding. ,,We willen uiteraard dat onze leden veilig kunnen trainen. Er zijn bijvoorbeeld ook key cords met een veiligheidsbutton aanwezig, waarmee binnen no time hulp kan worden ingeschakeld als dat nodig is.”

Meer is minder
Trainmore heeft veertien sportscholen in de grote steden en werkt volgens het concept van hoe meer je traint, hoe minder je betaalt. Daardoor trainen de leden volgens de sportschool zelf zeventig procent meer dan anderen. In Zuid zijn er ook Train More-filialen aan de Koninginneweg en in De Pijp.

 

Back To Top
Zoeken