skip to Main Content

Nieuwe directeur voor SAIL Event Partners

Het epicentrum van het spectaculairste evenement van de stad, Sail Amsterdam, ligt in het Gedempte Hamerkanaal. Onlangs is Reineke Boot daar begonnen aan haar ‘droombaan’.

NOORD – Sinds januari heeft Sail Event Partners een nieuwe directeur: Reineke Boot. Zij is eindverantwoordelijk voor de algehele productie van SAIL Amsterdam 2020. In die functie werkt zij samen met Arie Jan de Waard (voorzitter Stichting SAIL Amsterdam) en Mitra van Raalten (directeur Stichting SAIL Amsterdam). Boot volgt in deze baan Erwin van Lambaart op die nu directeur Holland Casino is. Boot was eerder ondermeer Global Head of Partnerships voor Volvo Ocean Race. In die functie nam zij het initiatief voor het bekroonde duurzaamheidsprogramma rondom schone oceanen. Haar nieuwe werkgever is blij dat ze aan boord is gekomen. Die vreugde is wederzijds. ,,Dit is voor mij echt de droombaan. SAIL Amsterdam is een uniek event. De historische schepen die naar Amsterdam komen, spreken tot ieders verbeelding. Zij verbinden ons met de wereld. Tonen ons hoe je grenzen verlegt en openen deuren naar andere culturen. Dat geeft SAIL Amsterdam echt toegevoegde waarde. (…).”

Verenigd

SAIL Amsterdam 2020 wordt gehouden van 12 tot en met 16 augustus 2020. Het evenement wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) samen met SAIL Event Partners (SEP). In SEP hebben SSA, Havenbedrijf Amsterdam en ACE Concepts & Events zich verenigd om ook deze SAIL-editie tot een succes te maken.

Back To Top
Zoeken