skip to Main Content

‘Deze is voor Noord, Noord, Noord, Noord, Noord’

Rapper Johnson, ook bekend als ‘Dodo’, heeft een platencontract bij Rotterdam Airlines. Maar ook al werkt hij voor 010, deze Noorderling verloochent nooit zijn roots. Check zijn nieuwste creatie!

NOORD – Voor de video van zijn single Noord ging de Amsterdamse rapper Dodo terug naar de buurt waar hij is opgegroeid. Vanaf station Noord verkent hij de omgeving. Hij maakt duidelijk hoe goed hij bij de vrouwen ligt en hoe hard hij werkt. Terloops vertelt hij op wat voor vrouwen hij valt: ,,Nee geen Kylie, want ik wil liever Kim K.” De K staat natuurlijk voor Kardashian, de steenrijke Amerikaanse familie die op tv een eigen realityshow heeft. Dodo’s raps zijn behoorlijk onnavolgbaar, want: doorspekt met straattaal. Maar het refrein waarin hij zijn stadsdeel eert, is duidelijk: ,,Deze is voor Noord, Noord, Noord, Noord, Noord.” In de clip laat hij een horde kinderen meezingen. Sommige kids zwaaien met verschillende vlaggen, waaronder de Turkse en Surinaamse. De lol spat ervan af! Het refrein zet zich vast in je hoofd. Zie: puna.nl/dodo-represent-zijn-buurt-in-nieuwe-video-noord/.

Straatrap
De jonge rapper is sinds kort bezig met muziek. Hij heeft inmiddels een platencontact bij Rotterdam Airlines. Hij rapt over alles wat hij ziet en meemaakt en omschrijft zijn stijl als ‘straatrap’.

Back To Top
Zoeken