skip to Main Content

Bewoners kiezen horeca op Plein ‘40-‘45

Wat moet er komen? Een koffietent of een gezellige bistro? Eigen Haard heeft een horecapand te huur op Plein ‘40-’45 en wil dat bewoners kiezen wat erin komt.

NIEUW-WEST – Eigen haard verhuurt een bedrijfsruimte aan De Vlugtlaan 188 aan degene die het leukste idee heeft voor de invulling van deze horeca-ruimte. Het horecapand ligt aan Plein ‘40-‘45. Met de vraag ‘wat wil jij hier?’ op de gevel, wil de woningcorporatie informeren wat bewoners nog missen. Het horeca-aanbod in de buurt is met veel Turkse horeca namelijk nogal eenzijdig. ,,Wij denken dat degenen die er wonen dat het beste weten”, aldus de corporatie. Met de top 5 van wensen gaat een panel van bewoners aan de slag. Ondernemers en panelleden kunnen zich aanmelden via watwiljijhier@eigenhaard.nl. Op facebookpagina Toekomst Plein ‘40-‘45 laten bewoners weten wat ze graag zouden zien aan het plein. Een greep uit de suggesties: een pannenkoekenhuis, Bagels & Beans, Vlaamsch Broodhuys, een Friese bakker met suikerbrood. Verder zien bewoners graag een barretje of een laptop-koffiebar verrijzen in het pand.

Facelift

Eén bewoner is heel specifiek in zijn omschrijving en wil ,,een gezellige bistro waar je een lekker kunt lunchen en kunt eten van een Hollandse kaart. Op zondag dan een gezellige zanger of zangeres met nummers door de jaren heen.” Plein ‘40-’45 ondergaat een facelift. Na de komst van de Hema en een nieuwe Dirk van den Broek-supermarkt, komt ook Xenos naar het plein.

Back To Top
Zoeken