skip to Main Content

Wereldmakers in CBK

Wereldmakers In CBK

Ben jij geïnteresseerd in theater, dans, beeldende kunst of fotografie? Kom naar op donderdag 10 januari naar het Bijlmer Parktheater voor de kick-off van Wereldmakers!

ZUIDOOST – Wereldmakers is een interdisciplinair kunstproject voor jongeren in de leeftijd van acht tot vijftien jaar. Er zijn vier disciplines, namelijk: theater, dans, beeldende kunst en fotografie. Iedere kandidaat krijgt les in twee disciplines. Dat zijn voor acht tot twaalfjarigen ‘theater en beeldende kunst’ op maandag of ‘dans en beeldende kunst’ op woensdag. En voor twaalf tot vijftienjarigen ‘theater en fotografie’ op woensdag ‘dans en fotografie’ op donderdag. Op donderdag 10 januari is de kennismaking, waarna de lessen vanaf maandag 14 januari beginnen. Alle lessen zijn na schooltijd en het traject duurt dertig weken. De lesperiode wordt in juni afgesloten met een gezamenlijke voorstelling in het Bijlmer Parktheater waarin de vier disciplines samenkomen. Wereldmakers is een samenwerking van Foam Fotografiemuseum Amsterdam, CBK Zuidoost en We Are On The Move!

Meer informatie
De cursus kost €250. Op aanvraag is een kortingsregeling mogelijk. Voor leerlingen met een Stadspas wordt het lesgeld volledig vergoed door het Jongeren Cultuurfonds Amsterdam. Wie een theaterhart heeft of decors wil bouwen, wil dansen of fotograferen, neemt voor meer informatie contact op met  Marion Visser, hoofd Educatie Bijlmer Parktheater: mvisser@bijlmerparktheater.nl

Foto: Beeldbank Amsterdam

 

Back To Top
×Close search
Zoeken