skip to Main Content

Virtual Reality aan het IJ

In een gloednieuw centrum aan het IJ kunnen bezoekers allerlei virtual reality-ervaringen opdoen. Bijvoorbeeld paintballen, maar dan zonder verf.

CENTRUM – Klaar met ‘gewoon’ gamen achter console of PC? Alle films al gezien? Of geen zin meer in fitnessen op de gewone roeimachine? Dan is het misschien leuk om een keer virtual reality te gaan. Bij The Virtuality kunnen bezoekers racespellen spelen alsof ze zelf echt op het circuit zijn, of door landschappen roeien die bijna te mooi zijn om echt te zijn. Ook is in het VR-centrum aan de Westerdoksdijk een loopband die bezoekers in staat stelt een wandeling te maken in virtual reality. Of ze hijsen zich in een vest waarmee ze schoten van een tegenstander voelen als ze worden geraakt, zoals bij een potje paintballen, maar dan zonder de verf.

Bedrijfsuitje
Verder is er bij The Virtuality ook Augmented Reality, waarmee de optische illusie wordt gecreëerd in een ruimte te zijn die er helemaal niet is. Leuk om een keer te doen met vrienden of als bedrijfsuitje. The Virtuality is ook open voor kinderfeestjes. Bezoekers kunnen voor € 29,50 zestig minuten lang alle VR-spellen uitproberen. Kijk op thevirtuality.nl of kom langs op Westerdoksdijk 525, pal aan het IJ.

Beeld: Samuel Zeller voor Unsplash

Back To Top
Zoeken