skip to Main Content

Veel zomeractiviteiten op Strand IJburg

Zomers Genieten Aan Het Strand Bij IJburg.

Zin om naar het strand te gaan, maar wel in Amsterdam blijven? Het strand bij IJburg is open om te zwemmen, recreëren en te sporten! Vooral als het weer meewerkt…

OOST – Het strand bij IJburg biedt volop mogelijkheden voor wie lekker een dagje in de zon wil vertoeven. Lekker luieren is een optie, maar je kunt er ook volleyballen, voetballen, lessen volgen in suppen en surfen of skaten op de nieuwe skatebaan. De hele zomer zijn er activiteiten. Wie wil weten, wat er precies te doen is, kijkt op amsterdam.nl/ijburg-zeeburgereiland. Voor kleine kinderen zijn de poppenkastvoorstellingen een aanrader. In alle weekenden in augustus hebben er op Strand IJburg voorstellingen met poppenspelers plaats, bedoeld voor kinderen van vijf tot acht jaar. Ouders kunnen buiten de tent wachten. De shows starten om 14.00 uur en duren tussen de 25 en de 60 minuten. Op zondag 22 augustus zijn er twee voorstellingen. De voorstellingen zijn gratis te bezoeken. In de tent is er plaats voor 25 kinderen. Maar wees er snel bij, want vol = vol.

Toezicht

Bij Strand IJburg is het heel eenvoudig je fiets of auto te parkeren. Er zijn dit jaar ook elke dag strandconciërges op het strand. Zij letten er onder andere op dat het strand geen afvalbak wordt.
De reddingsbrigade is alleen aanwezig in het weekend en op warme dagen. Zwemmen is altijd op eigen risico. Later deze zomer komt er horeca en opent op Strand IJburg een informatie- en ontmoetingscentrum.

(Foto: Flickr / Franklin Heijnen)

Lees ook…

Minimalisme in beeld en geluid bij Factor IJ

Back To Top
Zoeken