skip to Main Content

Stichting Hondsrugpark laat van zich horen 

Tijdens de Provada, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, presenteerde de Stichting Hondsrugpark haar nieuwbouwplannen. Wat maakte ze bekend?  
 
ZUIDOOST – ‘Are we fit for the future’ was het thema van de Provada, de grootste Nederlandse vastgoedbeurs die dit jaar van 4 tot 6 juni plaatsvond. Stichting Hondsrugpark was een van de organisaties die aan het woord kwam. Dit verbond van vijf ontwikkelaars (WonamVastint, CODDUQER, Certitudo en Synchroon) is actief in Amstel III. De stichting wil het gebied rondom metrostation Bullewijk transformeren naar een levendige woon- en werkwijk. Als onderdeel daarvan wil ze onder meer de Hondsrugweg ombouwen tot het Hondsrugpark. De komende jaren gaan de leden van de stichting ruim vijfduizend woningen bouwen rondom dit te nog ontwikkelen park. Ook liet de organisatie tijdens de vastgoedbeurs weten dat dit gaat gebeuren via Develop Apart Together, de zogenoemde DATconstructie. Dit houdt in dat de leden zoveel mogelijk kijken waar ze kunnen samenwerken om gezamenlijk de omgeving vorm te geven. Voortaan zijn de ontwikkelingen te volgen via de onlangs gelanceerde website hondsrugpark.nl.  
 
Freezone Festival  
Op deze site komt binnenkort ook een digitale maquette van het gebied. Online roept de stichting iedereen op om 14 september alvast te noteren. Op die dag organiseert de stichting het Freezone Festival. Op dit urban lifestylefestival komen alle ingrediënten samen die het leven in de stad verrijken, zoals muziek, sport, kunst & cultuur, mode, architectuur, eten en drinken. 

Back To Top
Zoeken