skip to Main Content

Work hard, relax fast bij splinternieuwe sauna  

In de zeecontainers van Soak Urban Wellness kun je iets wat in andere wellnesscentra niét kan: alleen of met een vriend in korte tijd ultiem relaxen in een eigen ruimte.  
 
ZUIDOOST – Dagmar Fabels was arbeidsbemiddelaar op de Zuidas, maar opende op 1 juni haar eigen wellnesscentrum aan de Hullenbergweg 6: Soak Urban Wellness. Haar acht gerecyclede zeecontainers herbergen drie persoonlijke saunacabines met infrarood en een studio voor twee met hamman en Finse saunaIn de twee massagestoelen die in het pand staan, krijg je het gevoel dat je zweeft en kun je je overgeven aan begeleide meditaties. In een winkeltje zijn natuurlijke relaxproducten te koop, waaronder huidoliën en scrubs om dode huidcelen te verwijderen.  Ook is er een sappen- en bowlsbar. 
 
Gezond en vitaal 
Anders dan bij grote wellnesscentra, waar je vaak een hele dag verblijft en met onbekenden, kun je bij Soak alleen of met een vriend 45 tot 90 minuten ontspannen in een eigen ruimte. ,,Work hard, relax fast”, vindt Fabels,,Net als iedereen wil ik gezond en vitaal blijven. Dat betekent onder meer dat je lichaam en geest in balans moeten zijn.” Voor 45 minuten in de sauna betaal je €39/ €59 (1/2 personen). Daarnaast zijn er ook strippenkaarten (tien of twintig sessies) en maandabonnementen te koop.

Back To Top
Zoeken