skip to Main Content

Route naar betaald werk  

Route Naar Betaald Werk  

Binnenkort aan de slag? Stadsdeel Oost en Participatiecentrum Post Oost bieden Oosterlingen een opstap naar werk: de Leerwerkmarkt op 18 juni.  
 
OOST  De Leerwerkmarkt is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar werk of zich hierop wil voorbereiden. De markt vindt op 18 juni alweer voor de vijfde keer plaats. Van 10.00 tot 13.00 uur kun je bij het Participatiecentrum Post Oost aan de Wijttenbachstraat 36HS je netwerk vergroten. Je kunt er in contact komen met werkgevers en je laten informeren. Misschien ga je naar huis met een afspraak voor een sollicitatiegesprekheb je je aangemeld voor een cursus of heb je op een andere manier inspiratie opgedaan. Ook kun je op die dag verschillende workshops volgen die je op weg kunnen helpen naar betaald werk. 
 
Eigen bedrijf  
Verder kun je er jouw CV en sollicitatiebrief laten checken en speeddaten met werkgevers. Mocht je erover denken om ondernemer te worden, dan kun je er hier achter komen welke stappen je moet nemen om een eigen bedrijf te starten. Ben je ‘slechts’ op zoek naar een werkervaringsplek, dan ben je hier ook aan het goede adres. Als je een CV hebt, is het handig om dat mee te nemen. Dit initiatief van Participatiecentrum Post Oost en het stadsdeel is gratis en voor iedereen toegankelijk. Post Oost is een samenwerking van drie hulpinstanties: Civic Amsterdam, Dynamo en ViiADe organisatie helpt niet alleen bij het zoeken naar betaald werk, maar ook bij het vinden van vrijwilligerswerk of een andere activiteit die je graag wilt doen, zoals yoga of computerles.  

Back To Top
×Close search
Zoeken