skip to Main Content

Muzikaal shoppen in het Bimhuis 

Op 14 en 1juni is het Bimhuis een mozaïek van klanken, kleuren en geuren, waar musici en performers vol overgave optreden. Welkom op The Market van het Doek Festival!

OOST  Tijdens het Doek Festival staat het Bimhuis compleet op zijn kop. Voor twee dagen vol muziek en kunst wordt de ruimte aan de Piet Heinkade 3 getransformeerd tot een echte markt, waar diensten, geuren, smaken en klanken worden uitgewisseld. Er is muziek van diverse genres tegelijk, totdat de musici elkaar vinden en samen beginnen te spelen. Dansers en sprekers laten zich ook gelden. De beide avonden in het Bimhuis hebben elk een eigen karakter. Op vrijdag 14 juni flaneer je door de stadse chaos van een City, op zaterdag 15 juni verdwaal je in een Bazaar.   

 Gasten
The Market is een initiatief van de acht musici van het Amsterdamse collectief Doek: Eric Boeren, John DikemanKaja Draksler, Oscar Jan Hoogland, Wilbert de Joode, Michael Moore, Jasper Stadhouders en Wolter Wierbos. Speciaal voor deze dagen in het Bimhuis, een concertzaal voor jazz en geïmproviseerde muziek, hebben zij nieuw werk gemaakt. Evenals eerdere Doek festivals zijn er ook dit keer weer bijzondere gasten, zoals beeldend kunstenaars, theatermakers, muzikanten en performers
Ticketsonline bestellen via bimhuis.nl (à €19 per avond).   

 

Back To Top
Zoeken