skip to Main Content

Romy is de jongste held van Amsterdam!

Romy Is De Jongste Held Van Amsterdam!

Een prachtige eer voor Romy uit Holendrecht! Zij werd de jongste held van Amsterdam. Met de verkoop van haar armbandjes wil zij minderbedeelden een helpende hand bieden.

ZUIDOOST – Een eer viel Romy uit Holendrecht onlangs ten deel. Zij werd met haar zeven jaar de jongste held van Amsterdam, omdat zij armbandjes maakt en verkoopt. De verkoop wordt gedaan via de winkel van Marleen Creton. De opbrengst van de armbandjes is alleen niet voor haarzelf, maar gaat naar kinderen die het financieel lastig hebben. Dat kon stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom kwam zij hoogstpersoonlijk de Amsterdamse Heldenspeld uitreiken. Ook gaf ze er een persoonlijk cadeautje bij, twee van haar favoriete kinderboeken van Brian Elstak: Tori en Trobi.

Wij Amsterdam

De Amsterdamse Heldenspelden zijn bedoeld voor mensen die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet. De mensen die deze ontvangen, hebben ten tijde van de coronacrisis iets bijzonders voor anderen gedaan. De speldjes zijn een initiatief van Wij Amsterdam. Iedereen kan de Heldenspeld aanvragen voor zijn of haar persoonlijke held.

Contact

Via Wij Amsterdam kunnen mensen ook in contact met elkaar komen. Als je bijvoorbeeld een initiatief bent gestart en vrijwilligers zoekt, of als je zelf juist vrijwilliger wil worden. Op het moment van schrijven staan er 578 initiatieven ingeschreven. Meer informatie op wijamsterdam.nl.

(Foto: Gemeente Amsterdam)
Back To Top
×Close search
Zoeken