skip to Main Content

Nieuwe directeur voor Combiwel

Nieuwe Directeur Voor Combiwel

Combiwel heeft een nieuwe directeur, namelijk Malika Mouhmouh. De organisatie is actief in de maatschappelijke dienstverlening in West en wil mensen (weer) zelfredzaam maken.

WEST – Malika Mouhmouh is de nieuwe directeur van Combiwel Maatschappelijke Dienstverlening & De Geldcoach.. Voorheen was ze clustermanager Sociale Dienstverlening bij de gemeente Haarlemmermeer en daar verantwoordelijk voor de teams, WMO & Jeugd, Werk & Participatie, Inkomen en de Backoffice. Daarvoor werkte ze bij de Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere, waar zij nauw betrokken is bij het opzetten van sociale wijkteams. Malika is dus bekend met de sociale sector, waarin ze nu de volgende stap maakt als directeur Combiwel,. Iedere bewoner van West kan gratis terecht voor hulp bij geldzaken, schulden, armoede, regelingen en vergoedingen. Sociaal raadslieden, geldcoaches, schuldhulpverleners en maatschappelijk werkers staan er klaar om bewoners te helpen, te adviseren en te ondersteunen.

Goed en duurzaam
Malika Mouhmouh liet over haar nieuwe job weten: ,,Mijn ambitie is erop gericht om de beste dienstverlening aan onze inwoners te bieden. Hulp en ondersteuning dienen goed en duurzaam te zijn en gericht op zelfredzaamheid. Wij, professionals, zijn slechts passanten in het leven van mensen. Indien we zo kunnen helpen dat men zelf de regie in handen kan nemen, is onze taak grotendeels geslaagd. Ze bestrijd je ook duurzamer armoede en achterstanden.” Meer informatie over Combiwel MaDi & De Geldcoach is te vinden op de website hulpenadvies.combiwel.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken