skip to Main Content

Lekker werken in Westside

Bij Westside Slotermeer kunnen flexwerkers voor een zacht prijsje een kantoorplek huren. Lekker en goedkoop lunchen kan bij het Westside Café.

NIEUW-WEST – Culturele broedplaats Westside Slotermeer heeft sinds kort iets nieuws: Werk aan de Winkel. Het betreft een flexwerkplek in het pand van Westside aan de Burgemeester de Vlugtlaan. Hier kunnen freelancers en andere flexwerkers die geen zin hebben om altijd vanuit huis te werken, per dagdeel een plekje huren. Een tienrittenkaart kost 50 euro, waarbij elke ‘rit’ goed is voor een dagdeel van 4,5 uur. Daarvoor krijgen ze een bureaustoel met verstelbare hoogte, leuning en zitvlak. Grote ramen zorgen op de plek voor voldoende daglicht. Onbeperkt koffie en thee is bij de prijs inbegrepen. Goedkope lunch kan bij de buren in het Westside Café, waar Werk aan de Winkel zijn ruimte mee deelt. Voor een zuurdesembroodje met kaas betalen flexwerkers namelijk €3,50.

Geen wasjes
Op de flexwerkplek kom je ‘los van thuis’, zo belooft Werk aan de Winkel. Dus geen wasjes draaien of Netflixen in plaats van werken, maar focussen. Onder de ‘collega’s bij Werk aan de Winkel zitten onder anderen een projectontwikkelaar, iemand die werkt aan haar proefschrift en een tekstschrijver. Afspreken om een dagje te komen proefzitten kan via 06-11902065.

Back To Top
Zoeken