skip to Main Content

Kartende tweeling gaat titel

Ze wonnen al in de Wintercup en nu bereiden de elfjarige broertjes Tim en Nick Gerhards zich voor op het Nederlands Kampioenschap Karten.

CENTRUM – Tim en Nick Gerhards, woonachtig in Centrum, verdienden twee podiumplaatsen in de Winter Cup-competitie in de zogenaamde Minimax-klasse. Tim won onlangs de tweede ronde van het winterkampioenschap, broer Nick werd derde. De wedstrijd werd verreden onder ongunstige omstandigheden: het regende en daardoor was het zicht slecht. De eeneiige tweeling rijdt voor sponsor SP Tuning. Nick heeft goede verwachtingen voor de rest van het seizoen. ,,Ik verwacht dat het seizoen wel goed zal gaan. Ik krijg steeds meer zelfvertrouwen.” Tim en Nick hopen net zulke hoge ogen te gooien bij het NK Karten dat op 3 maart wordt verreden in het Belgische Genk. Die wintercup is mooi meegenomen, maar het belangrijkste vindt Tim het NK. ,,Daar ga ik voor de titel!”

Sinds hun zevende

De jongens zijn nu elf jaar en sinds hun zevende bezig met de Kart-sport. Tim werd twee jaar geleden al Nederlands kampioen.

Back To Top
Zoeken