skip to Main Content

Beauty-spa in Spuistraat

De spuistraat heeft een nieuwe beauty-spa. De exclusieve salon Babassu zat al in Zuid en opent nu dus ook in Centrum zijn deuren.

CENTRUM – Schuin tegenover Soho House is onlangs beautysalon Babassu geopend. Het is de vijfde vestiging van deze populaire Beauty Boutique & Spa. Op ruim 150 vierkante meter krijgen klanten behandelingen voor ‘healthy aging’ en deskundig advies. Ook zijn beauty-bestsellers verkrijgbaar als By Terry, MEMO Paris, Natura Bissé en Perricone MD. Babassu bestaat al twintig jaar en heeft vestigingen in Amsterdam-Zuid, Leiden, Wassenaar en Den Haag. Vooral de ‘healthy aging treatments’ van Babassu zijn een begrip. Ook het interieur van de salon mag er zijn. ,,Met onze kleurkeuze, producten en persoonlijke benadering creëren we een warme en welkome sfeer, waarin je je meteen thuis voelt en tot rust komt”, aldus Heidi Olijerhoek, eigenaar en oprichter van Babassu. Naast de twee stijlvolle behandelruimtes is er ook een duo-cabine om samen te genieten van een ontspannende gezichts- of lichaamsmassage. Of je kiest voor een intensieve bindweefsel- of een ontspannende lichaamsmassage, voor veel vrouwen is een behandeling bij Babassu een traktatie.

Make-upadvies

Bij de entree van de nieuwe winkel vallen meteen de stijlvolle presentaties op van MEMO Paris en Santa Maria Novella, twee merken die wereldwijd zeer geliefd zijn, maar in Nederland nauwelijks verkrijgbaar. Gasten worden uitgenodigd om deze mooie merken en producten te proberen. Ze kunnen op ‘geurreis’ gaan in de parfumlounge of het beautyteam om huid- of make-upadvies vragen.

Back To Top
Zoeken