skip to Main Content

‘Groovy’ dineren in de lucht  

Pop-up restaurant Groovy Tables landt in de zomer weer op het tofste dakterras van Noord: HoogtIJ. Ideaal voor liefhebbers van een culinair feestje op niveau. 
 
NOORD  Creatief cateraar De Artiesten organiseert zeventien avonden lang een smakelijk partijtje op het dak van HoogtIJ aan de Johan van Hasseltweg 39. Daarbij werkt het bedrijf samen met restaurant Daalder en drankspecialist Gin Mare. Elke avond bij zonsondergang genieten van zwoele beats, sfeervolle acts, frisse drankjes en een diner. Je kunt er terecht in juni (6, 7, 8 en 22) en augustus (1, 2, 3, 15, 16, 17, 29 en 30). In de maand juli (4, 6, 18, 19 en 20) bereidt de chef van Daalder, Dennis Huwaë, een speciaal mediterraan geïnspireerd zesgangendiner en zorgt Gin Mare voor bijpassende cocktails. Dit diner kost €125 per persoon, inclusief cocktailarrangement (€85 exclusief drank). Je kunt één tafel boeken, maar ook de complete locatie voor 120 personen. Reserveer via deartiesten.nl. 
 
Het Sieraad 
Organisator De Artiesten regelt vaker dinerevents op speciale locaties, waaronder Mayor Manon, een private mansion in De Nes, diverse stranden en iconisch kerken als de Portugese synagoge aan het Mr. Visserplein. Sinds kort werkt het bedrijf met Daalder samen in evenementenlocatie Het Sieraad in West.

Back To Top
Zoeken