skip to Main Content

Creativiteit naar een ‘next level’

Creativiteit Naar Een ‘next Level’

Aan sprankelende ideeën geen gebrek in Zuidoost. Maar hoe financier je al die creativiteit? Sinds kort wijst Jennifer Muntslag de weg!

ZUIDOOST – Jennifer Muntslag is al bekend als MC, host en performer. Maar sinds eind februari maakt ze ook furore als een van zestien matchmakers die werken in zestien Nederlands steden. Iedere creatieveling die actief is in Zuidoost, een idee heeft voor een project én daar geld voor nodig heeft, kan voortaan contact met haar opnemen. Muntslag wijst ze dan de weg in de wereld van de cultuurfondsen. Ze informeert over het werkterrein en de subsidieregelingen van drie landelijke fondsen. ,,Amsterdam Zuidoost is rijk aan een ‘creatieve makers cultuur’, je zou je bijna moeten schamen als je dat nog niet weet. Ik hoop vooral een brug te kunnen slaan tussen makers/creatives en de fondsen zodat zij op de hoogte zijn van elkaars bestaan en daardoor the cultural arts naar een next level kunnen brengen.” Contact opnemen met Muntslag kan via jennifer@matchmakerscultuur.nl.

Dynamiek

‘Matchmakers in cultuur’ is een samenwerking tussen VSBfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en Fonds Podiumkunsten, het grootste publieke cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals. De drie cultuurfondsen zien in steden nieuwe cultuuruitingen ontstaan die onlosmakelijk zijn verbonden met de stedelijke dynamiek en komen hiermee graag nauwer/verder in contact. De zestien matchmakers koppelen initiatieven aan subsidiemogelijkheden van de fondsen. Meer info: matchmakerscultuur.nl.

Back To Top
×Close search
Zoeken