skip to Main Content

Bookstore Day in De Nieuwe Boekhandel 

Op 25 mei vieren de onafhankelijke boekhandels met lezers en buurtbewoners Bookstore Day. De boekwinkel viert de dag voor klanten met fietsen, wijn drinken en vegan bakken.  

WEST – De Nieuwe Boekhandel aan de Bos en Lommerweg viert voor de derde keer de Bookstore Day. Dat doen ze met optredens van schrijvers en limited editionsMet deze Bookstore Day wil De Nieuwe Boekhandel benadrukken dat de onafhankelijke boekhandel dé plek is om je buurtgenoten te leren kennen en deskundig advies te krijgen over boeken. Welke activiteiten belangstellenden kunnen verwachten? Er is een fietstocht met Roos Stallinga, die de fietsgids Ride With Me over Amsterdam schreef. Al eerder organiseerde de boekhandel een fietstocht voor lezers en die was zo leuk dat het voor herhaling vatbaar bleek. Deelnemers kunnen zich op 25 mei om elf uur verzamelen voor de winkel. Voor de kinderen komen om 12.00 uur Mirjam Oldenhave, de schrijver van Mees Kees, en Rick de Haas, tekenaar van De Gorgels, voordoen hoe je een verhaal schrijft en tekent. Elsbeth Etty komt daarna vertellen over Willem Wilmink, over wie ze een biografie schreef. Herma Herngreen trakteert vervolgens op muziek en hapjes uit haar bakboek Funky Vegan 

Boekenbuurtborrel
Herma Herngreen heeft niet alleen een passie voor veganistische taarten en koekjes, ze houdt ook erg van muziek op vinyl. Ze komt dan ook plaatjes draaien. De Bookstore Day eindigt met een Boekenbuurtborrel, met wijnen van Bureau Wijn, een nieuwe wijnwinkel op de hoek van de Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Bakkerij Rijkhoff serveert er de zoute koekjes bij. 

Back To Top
Zoeken