skip to Main Content

Vestiging Spaces aan de Haarlemmerweg

Flexibel-kantorenconcept Spaces opent een nieuwe vestiging aan de Haarlemmerweg en opent in april met tien vergaderzalen.

WEST – In het voormalige pand van advocatenkantoor Kennedy Van der Laan aan de Haarlemmerweg komt een vestiging van Spaces. Volgens dit kantoorconcept kunnen leden kantoorruimten en flexibele werkplekken huren. Ook houden zij netwerkborrels en andere evenementen. Zalen zijn ook te huur voor niet-leden. Het pand aan de Haarlemmerweg is 8.400 vierkante meter. Het grootste deel wordt in beslag genomen door kantoorruimten, maar er komen ook tien vergaderzalen. Kennedy Van der Laan is enige tijd geleden verhuisd naar het voormalige ING-complex, eveneens aan de Haarlemmerweg.

,,Energieke vibe”

Spaces heeft al zeven vestigingen in Amsterdam. De bekendste is die aan de Herengracht, waarvan in 2008 de deuren werden geopend. Wereldwijd zijn er 185 vestigingen van Spaces. Martijn Roordink, CEO en co-founder van Spaces, zegt op website Greater Venues over zijn nieuwe aanwinst: ,,Het Westerpark-gebied heeft een energieke vibe die heel goed past bij wat wij met Spaces uitstralen.” De nieuwe locatie gaat open in april.

Back To Top
Zoeken