skip to Main Content

Trainen met korting met je Stadspas!

Bij ShoqBody aan Groenhoven 650 train je onder persoonlijke begeleiding. Volwassenen en kinderen met een Stadspas kunnen in mei en juni profiteren van een speciale aanbieding.

ZUIDOOST – Sportschool ShoqBody is opgericht door Eric Neslo. Deze sport- en fitnesscoach geeft al ruim vier jaar groepslessen en personal training. In mei en juni kunnen volwassenen en kinderen met een Stadspas zich met korting aanmelden. Voor €10 krijgen ze 22 lessen, waarmee ze tot het eind van het jaar terechtkunnen. Neslo, een bewoner van de G-buurt, licht toe: ,,Elf jaar geleden ben ik door regelmatig te sporten van een hernia en zwaar overgewicht afgekomen. Het is voor mij heel belangrijk dat ShoqBody echt een plek is voor iedereen. Een plek waar je kunt bewegen, je thuis en veilig voelt en vooral waar je goed begeleid wordt.” Leden van ShoqBody onderschrijven dit: ,,Bij Shoqbody heb je geen sfeer van kijken en bekeken worden zoals je vaak hebt in de sportschool. Ik voel me thuis.”

Weerbaarheid

Het sportaanbod omvat personal training en groepslessen. Daarnaast is er ook Junior Warriors, een speciale les voor kinderen, waarbij allerlei sporten worden gemixt; vechtsporten, maar ook turnen en acrobatiek. Hierbij is speciale aandacht voor de weerbaarheid en zelfvertrouwen van kinderen.

Back To Top
Zoeken