skip to Main Content

Studio Job houdt Pop-up aan Herengracht

Fans van de ontwerpen van het bekende kunstcollectief Studio Job, kunnen hun producten nu kopen in een pop-up aan de Herengracht.

CENTRUM – Job Smeets, van het bekende designcollectief Studio Job, signeerde deze maand eigen werk in de pop-up winkel van het designcollectief aan de Herengracht 178. De winkel is tot en met 12 januari open en heeft een grote collectie aan limited editions. Studio Job is het label van liefdeskoppel Job Smeets en Nynke Tynagel, dat sinds 1998 vanuit Antwerpen een plek verovert in de designwereld. Het collectief werd bekend door zijn gedurfde ontwerpen op de grens tussen kunst en design. Ze maakten bijvoorbeeld theedoeken met insectenmotieven en een reuzen theepot, ingelegd met mozaïeksteentjes. Het collectief is bekroond met allerlei kunstprijzen, waaronder de Dutch Design Awards. In 2016 had het duo zijn eerste solo-expositie in het New York Museum of Arts. De producten van de Jobshop-collectie van Studio Job maken de ontwerpen ook bereikbaar voor huis-tuin- en keukengebruik. Het zijn onder andere toiletrolhouders, T-shirts, petten en kaarsenstandaards.

Niet nieuw
De pop up is georganiseerd door Canoof (Classics Are Never Out Of Fashion), een designwinkel in Breda die behalve producten van Job ook meubelen verkoopt van merken als Cassina, Vitra en Piet Hein Eek. Daarnaast is het een designoutlet met meubels die niet echt gloednieuw zijn, maar ook niet echt gebruikt waardoor ze met hoge kortingen over de toonbank gaan. Daarnaast doet het bedrijf ook aan ‘upcyclen’ van kantoormeubilair.

 

 

Back To Top
Zoeken