skip to Main Content

Mini-foodtruckfestival op het Bos en Lommerplein

Op het Bos en Lommerplein komt zondag 14 april een mini-foodtruckfestijn met de naam West on Wheels. Ook komen de bekende influencers The Healty Sisters.

WEST – Tijdens West on Wheels komen er allerlei trucks naar het Bos en Lommerplein, dat voor de gelegenheid feestelijk wordt aangekleed met zitjes, slingers en lampionnen. Op zondag 14 april staat alles op het plein in het teken van lekker eten, drinken, muziek en kindervermaak. Foodbloggers Rachida (36) en Najima Kharbouch (31) zijn ook aanwezig. De zussen staan bekend als de ‘eerste Marokkaanse health bloggers’. Ze hebben op Instagram een enorme fanbase van bijna 45.000 volgers en zijn inmiddels heuse influencers als het gaat om het combineren van een gezonde leefstijl met respect voor het moslimgeloof. Tijdens West On Wheels kunnen bezoekers de Healthy Sisters allerlei vragen stellen over gezond eten en leven, in vier sessies van een halfuur. Uiteraard kunnen bezoekers ook met hen op de foto. Verder zijn er foodtrucks met verse frieten en burgers, Mexicaans eten, crêpes en poffertjes. Ook kunnen bezoekers er terecht voor een lekker kopje koffie of thee bij een rijdende espressobar.

Lekkerste toppings

Voor kinderen zijn er (gratis!) activiteiten. Studio Joli komt met de speciale Schmink Bus waar kinderen zich kunnen laten omtoveren tot hun favoriete karakter. Ook kunnen ze wafels versieren met de lekkerste toppings bij T1 VintageFoodtruck.

West on Wheels, zondag 14 april van 11.00 uur tot 17.00 uur op het Bos en Lommerplein

Back To Top
Zoeken