skip to Main Content

1012Inc zoekt creatieve meedenkers

Met het opkopen van vastgoed wil 1012Inc ‘foute panden’ beschikbaar maken voor bonafide gebruik. Er is flink veel creativiteit nodig en daarom zoekt het bedrijf leden voor een buurtraad.

CENTRUM – Vastgoedbedrijf 1012Inc wil creatieve ideeën voor de binnenstad en zoekt daarvoor leden voor een zogenaamde buurtadviesraad. Deze adviesraad moet het bedrijf voorzien van ideeën voor het ontwikkelen van nieuwe plannen. In de raad zouden buurtbewoners en vertegenwoordigers van bedrijven en een culturele instelling, zoals universiteit of museum’, moeten komen. 1012Inc is het vastgoedbedrijf dat ‘foute panden’ in de binnenstad opkoopt, her-ontwikkelt en doorverhuurt aan bonafide ondernemers of betrokken buurtbewoners. Zo wil het bedrijf de binnenstad heroveren op ‘foute’ bezitters en gebruikers. Vaak zijn de panden slecht onderhouden en gebeuren er binnen dingen die het daglicht niet verdragen.

Gebiedsontwikkeling
Het vastgoedbedrijf is gedeeld eigendom van Stadgenoot, de gemeente en twee pensioenfondsen. In portefeuille heeft 1012Inc vierhonderd eenheden, waarvan de helft bestaat uit betaalbare huurwoningen, de andere helft uit bedrijfsruimten. Behalve het verhuren van vastgoed houdt het bedrijf zich ook bezig met bijvoorbeeld de huidige gebiedsontwikkeling bij het Oudekerksplein. Behalve op creatieve ideeën voor de invulling van het vastgoed, hoopt 1012Inc ook op ideeën voor de oplossing van urgente problemen van de binnenstad. Meer info op: 1012inc.amsterdam

 

 

Back To Top
Zoeken