skip to Main Content

Speciaalzaak voor krullend of kroeshaar

In het Centraal Station is nu een haarspeciaalzaak gevestigd. Het is een winkel die gespecialiseerd is in producten voor mensen met krullend- of kroeshaar.

CENTRUM – Vrouwen (en mannen) met sterk krullend- of kroeshaar moeten vaak de hele stad door om producten te kopen om hun haar in toom te houden. Dat is sinds kort niet meer nodig. Op het Centraal Station, Stationsplein 31, is nu een winkel met producten voor mensen met dit haartype: Melanin Beauty Cosmetics. Eigenaar Cherlane Meijnaar werkte eerst als kapster en verkoopt nu producten voor afro-, kroes- en krullend haar, waarvoor haar klanten voorheen vaak naar de toko moesten in Zuidoost of Oost. Mensen met dit haartype geven gemiddeld overigens vier keer zo veel geld uit aan haarproducten dan mensen met dun haar, want die laatste groep kan gewoon terecht bij de drogist of supermarkt.

Accentueren

Het is overigens zeker niet altijd de bedoeling dat deze gels, shampoos en pommades het krullende of kroeshaar glad maken. Integendeel, de producten kunnen krullen juist ook activeren of accentueren. De producten in de winkel zijn bijna allemaal op plantaardige basis.

Back To Top
Zoeken