skip to Main Content

Adformatie: City na Amsterdam ook in Haarlem en Tilburg

Adformatie

Uit Adformatie (11-02-2020):

Het huis-aan-huis magazine City breidt na de introductie in Amsterdam twee jaar geleden komende week uit naar Haarlem en Tilburg. Het initiatief van H-A-H Retail en uitgeverij Trusted Media van Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer biedt redactionele content en advertenties met aanbiedingen van landelijke en regionale retailers.

De introductie van City in Amsterdam in 2018 was een tegenzet na het verbod op ongerichte verspreiding van folders in de hoofdstad (tenzij er een JA-sticker op de postbus is geplakt). Trusted Media sprong er op in met een weekblad met – toen – de vereiste 10 procent redactie. De gemeente zat daar mee in zijn maag.

Nu kan City verder uitbreiden naar andere gemeenten door een andere verspreidingsvorm en het streven om ieder magazine voor minstens 25 procent uit onafhankelijke journalistieke content te laten bestaan. De bijbehorende aanbiedingenfolder komt in de bus bij de huishoudens met JA-gestickerde brievenbussen. In andere brievenbussen (behalve die met NEE-sticker) wordt City bezorgd. De uitgever laat weten de JA- en NEE-sticker en aantal keer per jaar mee te bezorgen bij het magazine.

Back To Top
Zoeken