skip to Main Content

Villamedia

Uit Villamedia:

Het huis-aan-huis magazine CITY breidt na de introductie in Amsterdam anderhalf jaar geleden komende week uit naar Haarlem en Tilburg. De inwoners van deze steden ontvangen hun eigen lokale CITY met daarin een mix van nieuws en informatie ‘van om de hoek’, gecombineerd met lifestyle- en entertainmentverhalen.

Het streven is om iedere CITY voor minstens 25 procent uit journalistieke inhoud te laten bestaan. CITY werd anderhalf jaar geleden gelanceerd in Amsterdam. Binnen de gemeenteraad leverde dat de nodige discussie op.

City bevindt zich op het snijvlak van een verzameling folders en een traditioneel huis-aan-huisblad. Op die manier omzeilt het in de ogen van de Amsterdamse politiek het folderverbod in de hoofdstad. Omdat er echter voldoende lokale verhalen in staan, voldoet City aan alle regels.

De nieuwe CITY streeft naar een minimale omvang van 48 pagina’s en 25 procent redactie en is een initiatief van H-A-H Retail BV uit Baarle Nassau. Het huis-aan-huisblad wordt gemaakt door het Amsterdamse mediabedrijf Trusted Media Publishers van Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer.

In Tilburg en Haarlem komt City in alle brievenbussen (behalve uiteraard de NEE-bestickerde brievenbussen).

Back To Top
Zoeken