skip to Main Content

Zwoele dansjes met schaars geklede dames

Zwoele Dansjes Met Schaars Geklede Dames

Schaars geklede dames, een pikante show en heel veel muziek. In oktober 2021 gaat de eerste stripclub van Zuidoost in de Bijlmer open. Wat kunnen mensen ervan verwachten?

ZUIDOOST – Over iets minder dan een jaar is Amsterdam een stripclub rijker. Deze club komt in Zuidoost. Het fonkelnieuwe etablissement wordt gerund door vrouwen en gaat Hustle Diamonds heten. Maar niet alleen het personeel is vrouw, ook de leiding is volledig in handen van vrouwen.: ,,We vinden dat vrouwen meer macht moeten krijgen. Het merendeel aan stripclubs wordt geleid door mannen”, aldus eigenaar Larissa tegen het Parool. Of de club ook seks gaat aanbieden, daar is de eigenaar duidelijk over. Dat gaat volgens haar niet gebeuren. Ze wil zich vooral richten op de show, naar Amerikaans concept. Volgens de eigenaresse komt dat doordat de club door vrouwen geleid wordt. Ook heeft de eigenaresse een duidelijk beeld van hoe het personeel eruit komt te zien. Ze zal voornamelijk kijken naar zwarte werknemers, maar vrouwen van alle etnische achtergronden mogen solliciteren. ,,We zijn in de Bijlmer en hier wonen ook vooral zwarte mensen”, zo vertelde de eigenaresse. Op 29 oktober 2021 gaat de club open.

Eén man

Op het hele beleid is echter één uitzondering, de dj. Dit komt doordat er simpelweg weinig vrouwelijke dj’s zijn en het aanbod daardoor te schaars is. Er is naast deze club, nog één club in Amsterdam die louter door vrouwen geleid wordt, dat is BonTon.

(Foto: Flickr/Thomas Hawk)

 

Back To Top
×Close search
Zoeken