skip to Main Content

‘Zilveren barometer’ voor Season Flowers

Bloemenarrangeurs Maikel en Wendy Mulder van Season Flowers aan de Gustaf Mahlerlaan aan de Zuidas hebben het keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemist niveau Zilver’ binnengesleept.

ZUID – Dat bloemenarrangeurs Maikel en Wendy Mulder ‘zilver’ hebben in de ‘Barometer Duurzame Bloemist’ betekent dat zij met hun bedrijf, Season Flowers, duurzaam ondernemen en hun bloemen (deels) duurzaam inkopen. Met het onafhankelijke keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemist’ toont een bloemist aan dat hij duurzaam onderneemt. Dit doet die bloemist door een duurzamere bedrijfsvoering en door de inkoop van een duurzaam assortiment bloemen en planten. Afhankelijk van het inkooppercentage duurzame bloemen en planten en het aantal punten dat wordt behaald op de bedrijfsvoering, wordt een bloemist gecertificeerd op het bronzen, zilveren of gouden niveau van de Barometer.

Collega-ondernemers

Maikel Mulder laat trots weten: ,,Met het hele team hebben we dit in enkele maanden voor elkaar gebokst. In deze tijd is verduurzamen noodzakelijk. Dat vragen onze klanten, onder wie veel hotels, ook steeds vaker. Hopelijk stimuleert dit collega-ondernemers ook om duurzaam bezig te zijn.”

Back To Top
Zoeken