skip to Main Content

Zeilfestijn in de vrije natuur van Zuidoost

Zeilfestijn In De Vrije Natuur Van Zuidoost

Benieuwd hoe het is om op de Gaasperplas te zeilen? Ervaar het op 12 mei, tijdens de open dag van de plaatselijke zeilvereniging!

ZUIDOOST – De Gaasperplas is een van de mooiste stukjes natuur van de stad. Aan de oever van deze recreatieplas zit al meer dan veertig jaar Zeilvereniging Gaasperplas. Op 12 mei van 13.00 tot 17.00 uur zet deze club zijn deuren wagenwijd open. Kinderen kunnen dan zelfstandig varen in ‘een optimist’, een éénpersoonsbootje. Voor volwassenen of groepen liggen familieboten met schipper klaar, zodat ze kunnen beleven hoe het is om te zeilen op de plas. Instructeurs nemen alle tijd om vragen te beantwoorden. Direct inschrijven kan ook. Er zijn lessen voor jong (vanaf 8 jaar) en oud. Zo beginnen de tien lessen voor de jeugd na de open dag. De kosten daarvan zijn €90 per persoon, inclusief lidmaatschap. De club organiseert ook zomerkampen, zowel aan het begin (van 15 tot 19 juli) als aan het eind van de zomervakantie (van 19 tot 23 augustus). Niet-leden betalen €160, kinderen die al les krijgen €130.

Clubfeestjes

Een algemeen lidmaatschap kost €75 per persoon en levert toegang op tot de huurboten én de clubfeestjes, waaronder de Farewell Summer Party, aan het eind van het seizoen. Omdat ieder lid van tijd tot tijd zijn steentje moet bijdragen kan de vereniging de kosten laag houden en zorgen dat de faciliteiten in goede staat blijven. Meer informatie is te vinden op: facebook.com/zeilvereniginggaasperplas.

Back To Top
×Close search
Zoeken