skip to Main Content

Xenos-pand wordt woonwinkel 

Wat gebeurde er toch al die tijd in het enorme pand van Xenos aan de Waldenlaan, achter de Linnaeusstraat? De winkel is omgebouwd tot interieurwinkel Casa en opende vorige week de deuren.  

OOST  In totaal worden in Amsterdam voorlopig drie voormalige Xenos-winkels omgebouwd tot  Casa woonwinkel. Het pand aan de Waldenlaan onderging de afgelopen weken een uitgebreide make-over, met als resultaat een industriële look, volledig in lijn met het vernieuwde Casa-concept. En compleet anders dan de meer etnische stijl waar Xenos voor stond. De Casa woonwinkels, waarvan er door heel Europa al vijfhonderd bestaan in negen verschillende landen, staan bekend om hun uitgebreide stijl-presentaties in de winkels. Klanten krijgen zo ideeën aangereikt voor het creëren van een gezellig huis. Ieder seizoen presenteert de winkel drie trend-stijlen die bezoekers moeten inspireren. De winkel is verder ingedeeld per ruimte in huis: Tafelen en keuken, badkamer en opbergen en interieur en decoratie voor in de woon- en slaapkamers.

Woonwinkels
Behalve de Xenos aan de Waldenlaan zullen ook die aan de Bilderdijkstraat in West en in de Kalverstraat een Casa woonwinkel worden. Na de Amsterdamse Casa winkels worden er door heel het land in fases, nog ruim 100 Xenos winkels omgebouwd worden tot Casa. In de gemeente Amsterdam zijn nu al zo’n 400 woonwinkels. Met de Casa-winkels zullen Amsterdammers nog meer kunnen woonshoppen.

Back To Top
Zoeken