skip to Main Content

Xavier op de Zuidas is klaar 

Het gebouw Xavier aan de Gustav Mahlerlaan is officieel af.  Voor wie enthousiast is: er zijn nog appartementen te huur! 

De 156 royale appartementen in het woongebouw Xavier zijn klaar. Van de appartementen zijn er 110 voor de verhuur en 49 voor de verkoop. Deze laatste zitten in de hoogste woontoren van het gebouw. Ook zitten er in Xavier twee urban villa’s van 6 verdiepingen. De huurprijzen lopen uiteen van € 1.240 en € 2.109 per maand exclusief servicekosten en parkeerplaats. De kleinste appartementen meten een kleine 65 vierkante meter, de grootste heeft 110 vierkante meter.  Alle appartementen hebben zonnige balkons of terrassen. De grote garage heeft 120 parkeerplekken. Volgens de website van Xavier zijn er op dit moment nog appartementen te huur.

Stomerij
Bij het gebouw horen ook aanvullende servivediensten zoals een stomerij, schoenmaker of huishoudelijke hulp. In de zogenaamde plint openen een bakker en chocolaterie die de Zuidas moet verlevendigen. Het is dan ook de bedoeling dat de van oorsprong kantorenwijk een levendige stadswijk wordt. Behalve Xavier komen er op de Zuidas nog veel meer woongebouwen met appartementen.  

Back To Top
Zoeken