skip to Main Content

Watergraafjes genieten in Frankendael

Magisch Festival Voor Kinderen In Park Frankendael.

Meezingen met Dikkie Dik, op avontuur met Kikker óf zelf acrobatische toeren uithalen. Het kan allemaal tijdens Kindertheaterfestival Watergraafjes in Frankendael.

OOST -Kindertheaterfestival Watergraafjes is voor alle leeftijden en wordt gehouden op zondag 12 september tussen 10.00 en 18.00 uur in Park Frankendael aan de Kamerlingh Onneslaan 3. Dit festival is tot stand gekomen in het kader van Oost Begroot van Gemeente Amsterdam. Watergraafjes is voor kinderen een magisch festival waar theater, creativiteit, speelsheid en gezelligheid samenkomen. Een deel van Park Frankendael wordt getransformeerd tot festivalterrein. Verspreid over de dag zijn er verschillende kindervoorstellingen te zien. Ook kunnen kinderen meedoen aan yogalessen, theater- en muziekworkshops. Zo kan er meegezongen worden met Dikkie Dik en gaan ze op avontuur met Kikker en zijn vriendjes. Ook is er een optreden van theaterartiest Hakim en kunnen kinderen meedoen met de acrobatische voorstelling Klauterstout.

Beperkte capaciteit

De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en worden gespeeld op verschillende locaties in het park. Geheel in festivalstijl staan er foodtrucks waar gegeten en gedronken kan worden. De voorstellingen en workshops hebben een beperkte capaciteit. Vol is vol. Er is een mogelijkheid om het terrein te verlaten en later op de dag weer terug te komen.

Testuitslag

De entree bedraagt €5 (excl. servicekosten) en geeft toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen op het festivalterrein. Kinderen tot en met één jaar mogen gratis mee naar binnen. Bezoekers van dertien jaar en ouder moeten tegen corona gevaccineerd zijn, aantoonbaar corona hebben gehad, of een negatieve testuitslag kunnen tonen. Meer informatie is te vinden op watergraafjes.nl

(Foto: Flickr / Hanno Rathmann)

Lees ook…

Open Monumentendag Watergraafsmeer

Back To Top
Zoeken