skip to Main Content

Voor Ibiza-look naar de Rozengracht

Interieurs en mode zoals op het Spaanse eiland Ibiza zijn kennelijk ook in Amsterdam hip. Een nieuwe winkel heeft zich gespecialiseerd in deze Ibizastijl.

CENTRUM – Aan het eind van de Rozengracht is een filiaal van de Ibiza-store geopend. Het is de fysieke spin-off van de webwinkel Ibiza-mode. Deze webwinkeliers uit het Zuid-Hollandse Delfgauw hebben overigens ook een kledingwinkel in Den Bosch. Het filiaal in Amsterdam is met zeshonderd vierkante meter zo groot dat er ook direct meubels bij kunnen. Het mode- en interieuraanbod in de winkel is geïnspireerd op exotische plekken in de wereld en hebben de zogenaamde gipsy-touch: zigeunerachtig. Zilveren sieraden, kleurrijke sjaals en uiteraard bikini’s. In de collectie zit veel kleding met bloemen, franjes en schelpjes. De stijl heet BoHo, oftewel Bohemian Look. Voor wie zijn woning wil inrichten als een huis op Ibiza, vindt in deze winkel robuuste kasten en deuren, maar ook dierenschedels, spiegels en kleurrijke parasols. Producten die kennelijk in de mode zijn op het Spaanse eiland, dat populair is onder iedereen die jong en hip is, of zichzelf zo voelt.

Exotische oorden

In het pand aan de Rozengracht zat eerst een winkel met de naam RAW materials, een woonwinkel met veel meubels van gebruikt hout uit exotische oorden als Indonesië en India. Dat was kennelijk minder in trek, want deze winkel is zowel on- als offline verdwenen.

Back To Top
Zoeken