skip to Main Content

Vogelen in Haarlemmerhout

Vogelen In Haarlemmerhout

Voor de natuurliefhebber organiseert Dagjevogelen.nl een heuse excursie. Belangstellenden kunnen vogels spotten in Haarlemmerhout. Hoe kun je meedoen? 

HAARLEM – Niets is zo mooi als de natuur in alle vroegte te aanschouwen. Dat kan deze week! Op 9 november organiseert dagjevogelen.nl namelijk een vogelexcursie in stadspark Haarlemmerhout. Volgens de organisatie is dit gebied een geweldige plek om op zoek te gaan naar verschillende soorten vogels. In het bijzonder wordt er tijdens de excursie gekeken naar de stadsvogels. Er wordt uitgelegd hoe je verschillende soorten kunt herkennen. De tour begint om half negen ’s ochtends en duurt ongeveer twee uur. De deelnemers verzamelen zich bij de La Place Haarlemmerhout en gaan daarna onder leiding van Lars Buckx op zoek naar de gevleugelde vrienden.

Hart en nieren
Buckx is een vogelaar in hart en nieren. Zijn passie voor vogels begon toen zijn vader hem meenam naar het vogelringstation. Buckx heeft een studie bos & natuurbeheer gevolgd en is werkzaam bij BirdingBreaks. Meewandelen? Deelname bedraagt €19,50. Aanmelden kan via dagjevogelen.nl, ook vind je daar meer informatie met betrekking tot de coronamaatregelen. 

Back To Top
×Close search
Zoeken