skip to Main Content

Vanaf je eigen huis de Avond4daagse lopen

De Avond4daagse Loop Je Dit Jaar Niet In Een Groep.

De Avond4daagse verloopt in coronatijd anders dan gebruikelijk. Maar dankzij een app kan er in Zuidoost wel gelopen worden. Waar en wanneer het de wandelaar uitkomt. 

ZUIDOOST – De Koninklijke Wandel Bond Nederland organiseert als vervanging van de jaarlijkse Avond4daagse dit jaar de Avond4daagse Home-Edition. Deze duurt nog tot en met 30 juni. De deelnemers lopen een eigen route, vanaf een zelfgekozen vertrekpunt en op een zelfgekozen tijdstip. Deelname kost €6,50. Op de website van wandelsportvereniging De Verbinding uit Zuidoost is een link te vinden waar belangstellenden zich kunnen aanmelden voor de wandelvierdaagse. Na aanmelding wordt toegang verleend tot een speciale eRoutes-app waarop elke dag drie verschillende routes staan. De app maakt de persoonlijke routes aan en houdt deze onderweg bij. Tijdens de Avond4daagse Home Edition hoeven de wandelfanaten niet per se ’s avonds te lopen of vier dagen achter elkaar. Ze lopen wanneer het hen uitkomt. De medaille(s) krijgen de deelnemers na inschrijving thuisgestuurd.

Extra materiaal

Wanneer er meerdere deelnemers ingeschreven worden door één persoon, gaan de medailles naar deze contactpersoon. Daarnaast kan er dit jaar extra materiaal worden besteld. Een finish-pakketje en een Avond4daagse shirt. De betaling gaat dit jaar direct bij inschrijving naar de KWBN. Door alle coronamaatregelen mag de wandelbond geen evenementen organiseren, maar kan wel ‘samen’ de Home-Edition worden gelopen.

Aanmelden

Wandelaars uit Zuidoost kunnen zich aanmelden via een eigen link van de A4d Amsterdam Zuidoost. Na inschrijving krijgen ze routes die ze (bijvoorbeeld vanuit eigen huis of vanaf school of sportlocatie) kunnen lopen.

(Foto: Flickr / Evert Kuiken)

Lees ook:

Deze kunst siert testlocatie in Zuidoost

Back To Top
Zoeken