skip to Main Content

Urker vis op bestelling in Amstelkwartier 

Urker vis Op Bestelling In Amstelkwartier 

Woordvis levert al 20 jaar vis aan chefs van Amsterdamse restaurants. Sinds kort leveren ze ook aan thuiskoks. Binnenkort kunnen zij in Oost terecht bij een extra afhaalpunt.

OOST  Bij Woordvis halen ze de vis iedere dag bij de afslag van Urk. Al twee decennia levert het familiebedrijf die vis aan Amsterdamse restaurants als Toscanini en Rijsel. Inmiddels kun je bij sommige restaurants en speciaalzaken ook een pakje panklare gefileerde Noordzeevis voor thuis kopen. In Oost kon dat al bij Thull’s in de Pretoriusstraat. Binnenkort komt er in Oost nog een afhaalpunt bij, namelijk in het Amstelkwartier, de nieuwe wijk in Overamstel. Het adres van dit nieuwe afhaalpunt zal worden vermeld op woordvis.nl.

Wachtlijst
Interesse? Stuur dan een mail met je naam en mobiele nummer naar thuis@woordvis.nl om op de wachtlijst te komen. Jan Woord maakt per afhaalpunt een WhatsApp-groep aan. Via de app krijg je te horen welke vis waarschijnlijk wordt geleverd. Vervolgens beslis je of je de vis wilt en, zo ja, hoeveel. Daarna krijg je een ‘tikkie’ en kun je tot 22.00 uur vóór de dag van levering betalen. Als je op tijd betaald, wordt de vis de volgende dag gefileerd en komt de vis gekoeld naar het afhaalpunt. Zodra het daar is ‘geland’, krijg je een app en weet je dat je de vis af kunt halen. 

Back To Top
×Close search
Zoeken