skip to Main Content

Uitdaging voor groene ondernemers

Zin in iets nieuws? Tot 4 maart kunnen entrepreneurs hun ideeën voor een compleet nieuwe horecagelegenheid in recreatiegebied De Hoge Dijk in Zuidoost insturen.

ZUIDOOST – In opdracht van Groengebied Amstelland zoekt Recreatie Noord-Holland een ondernemer die een ‘eigentijdse horecagelegenheid’ kan ontwikkelen aan het water van de Abcouderstraatweg 79. De locatie ligt in De Hoge Dijk, een recreatiegebied ten noorden van Abcoude in Zuidoost. Kandidaten moeten hun visie vóór 4 maart 12.00 uur mailen naar pbakker@recreatienoordholland.nl. In de brochure op de site groengebied-amstelland.nl staat meer informatie over de locatie en de aandachtspunten bij het bedenken van ideeën.

Duurzaamheid

Het gebied heeft bos, speelweides met speeltoestellen en een golfbaan. De speelsloot De Hoge Dijk is op zomerse dagen populair onder gezinnen met kinderen. Een belangrijk aandachtspunt is dat de voorziening voorziet in de behoeften van de huidige bezoekers van het gebied en de wijde omgeving. Verder wordt er uitgegaan van nieuwbouw en een volwaardige horecavoorziening (restaurant, lunchroom, theehuis). Ook moet de zaak laagdrempelig zijn en passen in de groene omgeving, ‘duurzaamheid is hierbij een belangrijk uitgangspunt’. De zaak is, bij voorkeur, het hele jaar open.

Back To Top
Zoeken