skip to Main Content

Tun Fun is weer open

Voor de grote en kleine fans is het vanaf nu hopen op een paar regenachtige dagen deze zomervakantie, want ze kunnen weer naar Tun Fun.

Goed nieuws voor de grote en kleine fans van indoor speelparadijs Tun Fun. Vanaf begin augustus kunnen kinderen er weer spelen. Want waar kunnen kinderen in het Centrum nou beter hun energie kwijt dan in die grote, ondergrondse ballenbak onder het mr. Visserplein? Speelklassiekers als kruipdoor-sluipdoor, trampolines, Black Box, Panna Pit en Underworld zijn weer volop in bedrijf.

Het populaire speelpaleis lag al 15 jaar in de voormalige verkeers- en voetgangerstunnel, totdat het in april dicht moest omdat de brandweer het niet veilig achtte. Daarop sloot het stadsdeel Tun Fun per direct.

In de tussentijd heeft exploitant Edward van der Marel Tun Fun overgedaan aan investeringsmaatschappij Nedstede. De nieuwe eigenaar heeft vluchtroutes aangebracht en een muur weggehaald die niet brandveilig was.

Tun Fun kreeg een grote opknapbeurt, met nieuwe graffiti en frissere kleuren. Maar de nieuwe eigenaren beloven niet al te veel te veel te veranderen. Op de website van Tun Fun is in ieder geval alles nog bij het oude. Nu is het toch vooral hopen op wat regenachtige vakantiedagen.

Back To Top
Zoeken